Ana Sayfa | İngilizce Soru Bankası | İNGİLİZCE DERSİ İLE İLGİLİ DENEME SINAVI (9) (PRACTİCE EXAM) (İNGİLİZCE DERSİ İLE İLGİLİ TEST SORULARI SORU BANKASI)

İNGİLİZCE DERSİ İLE İLGİLİ DENEME SINAVI (9) (PRACTİCE EXAM) (İNGİLİZCE DERSİ İLE İLGİLİ TEST SORULARI SORU BANKASI)




Reklamlar



İNGİLİZCE DERSİ İLE İLGİLİ DENEME SINAVI (9) (PRACTİCE EXAM) (İNGİLİZCE DERSİ İLE İLGİLİ TEST SORULARI SORU BANKASI)

Mark the best choice

1-From its description in the paper, the job sounds fantastic, but I won’t get too excited until I’ve had the interview and found out exactly what it will …………. .

A) qualify B) respond

C) contain D) involve E) represent

2-Susan left her briefcase on the bus, so she’s gone down to the Lost Property Office in order to try to ………it.

A)absorb B)recover

C)explore D) require E) discover

3-The police arrested a woman who was shoplifting, but unfortunately, they were unable to catch her…………., who managed to run out of the shop with the goods they had stolen .

A)accomplice B) criminal

C)witness D)casualty E) victim

4-Melissa needs to work herder. She………..passed the midterm exam, and I doubt she’ll pass the final at all.

A)vastly B)frankly

C)barely D) sparsely E) utterly

5-She dressed………..for the hike, wearing good, strong walking boots and long trousers to protect her legs.

A)competently B) entirely

C)glamorously D) shabbily E) sensibly

6-I wish she would stop boasting and telling everybody how marvellous she is! She’s the ……… person I’ve

ever met.

A)cheerful B) spiteful

C)confident D) conceited E)reckless

7-……….the first day, when it rained, we had really lovely weather while we were on holiday.

A) In addition to B) Such as

C) Rather than D) Apart from E)During

8-Would you mind if we stayed at home tonight, ………going out to the party?

A) besides B) whether

C) instead of D) owing to E)despite

9-…………..she hadn’t received the letter, she had no idea that she had won the prize.

A) In spite of B) Since

C) For D) Although E) While

10-The man was accused……….being involved………a p1ot to overthrow the government.

A) with/to B) for/from

C) about/with D) of/in E) from/at

11-Tom’s usually the first person to show up……….work in the 310- and he’s always………..the last to leave.

A)at/among B)in/with

C) to/from D) for/out of E) about/with

12-In order to………..the company, they had to take out a loan for £5,000.

A)give up B) put aside

C) see off D) work out E)set up

13-I’d like to spend our holiday at the resort………..Dave was talking about the other day.

A) whom B) which

C) whose D) what E) where

14-Do you agree with………….Tim has just said ’bout the new government?

A) how much B) what

C) whom D) how E) which

15-John saw the bus hit the cyclist because he was out on the balcony at the time, ………….. .

A)and I didn’t either

B)however, we did

C)but I didn’t

D)we were, though

E)and neither was I

16-If the rain gets…………, we’ll all be swimming to work!

A) the heaviest (bilgi yelpazesi) B) heavy enough

C) too heavily D) so heavily E) any heavier

17-There weren’t…………people to make up two complete teams, so we played football with nine players on…….. side.

A) any/all B) enough/each

C) many/every D) such/any E) no/both

18-Aithough as deputy chairman it was……….job to argue in favour of the company’s policy, he really didn’t agree with it…………. .

A) theirs/itself B) him/them

C) his/himself D) your/yourselves E) mine/him

19-From………….house we hired for the summer in the Green Mountains, in the north-eastern USA, you can see all the way to……….Canadian border.

A) the/the B) the/-

C) a/a D) -/- E) a/-

20-Since we………..the earliest bus, only people with their own cars………. before us.

A) would take/are arriving

B) are taking/will arrive

C) will take/arrive

D) had taken/have arrived

E) have taken/arrived

21-My television………….when a fire broke out at the service centre, so once the insurance claim is processed, I………..a new one.

A) has been re~a1rg/have given

B) had been repaired/will have given

C) was being repaired/will be given

D) had been repairing/was given

E) has been repaired/was being given

22-Tom told us he…………at 7.00, but it’s already 8.00, and he still…………. .

A) will have come/doesn’t arrive

B) had come/didn’t arrive

C) would be coming/hasn’t arrived

D) was going to come/won’t arrive

E) will be coming/hadn’t arrived

23-If the new computer system ………to us properly, we………so many mistakes on it now.

A)has been explained/don’t make

B)is going to explain/won’t have made

C)has been explaining/wouldn’t have made

D)had been explained/wouldn’t be making

E)is explained/aren’t making

24-These plants …….. on a daily basis; if they’re not, they probably…………very long.

A) is watering/haven’t lived

B) must have watered/wouldn’t be living

C) have been watered/aren’t living

D) had to be watered/didn’t live

E) should be watered/won’t live

25-While the average Lada ……….very long, Tom’s…………..300,000 km by the end of the month.

A) hasn’t lasted/would have done

B) isn’t lasting/is going to do

C) won’t last/had been doing

D) doesn’t last/will have done

E) didn’t last/was doing

Find the best completion

26-Before going to Africa to teach English, …………….. .

A) Tom lives in Singapore with his four children

B) Dennis had been an employee of the British government for 3Oyears

C) Scott would have been better off staying in France, serving diners

D) the rest of Joe’s family thought he should have become a lawyer

E) Steve has discovered that he can make much more money by selling cars

27-…………, you must subtract 32, multiply by 5 and divide by 9.

A) Though you may not be too keen on mathematics (bilgi yelpazesi)

B) A person’s weight can be recorded in either pounds or kilos

C) In order to convert Fahrenheit temperatures to Celsius

D) The metric system has all but replaced the old imperial one

E) The weather report said that today’s average would be 86F

28- Though the Dutch Reformed Church is the largest religious groups in Holland, …………. .

A) Roman Catholicism has been losing popularity in France

B) who follow a belief established by a former king of the Netherlands

C) the majority of the population are Shiite Muslims

D) the fact that there are very few of them in America

E) there are more atheists than followers of this religion there

29-……………, I’ll let you know the minute I find out anything.

A) ff1 had been told what we were supposed to do

B) Since you’ll probably find out before I do

C) Where we’re going to meet is up to you

D) Although now I have no idea when the party is

E) As I’ve known about the examination for ages

30- Upon overhearing the name of the new manager mentioned, ………… .

A)I think “Kylie” is a really dreadful name

B)it was a group of employees from the sales department

C)he was, obviously not well-liked among the staff

D)I became curious about what they were talking about

E)I don’t think they should have promoted him really

Cevap Anahtarı:

1.D 2.B 3.A 4.C 5.E

6.D 7.D 8.C 9.B 10.D

11.A 12.E 13.B 14.B 15.C

16.E 17.B 18.C 19.A 20.B

21.C 22.C 23.D 24.E 25.D

26.B 27.C 28.E 29.D 30.D



Benzer Yazılar;



<=

=>


Bu Sayfada İngilizce Soru Bankası kategorisi altında, İNGİLİZCE DERSİ İLE İLGİLİ DENEME SINAVI (9) (PRACTİCE EXAM) (İNGİLİZCE DERSİ İLE İLGİLİ TEST SORULARI SORU BANKASI) yazısı bulunmaktadır. Ulaşmak istediğiniz İNGİLİZCE DERSİ İLE İLGİLİ DENEME SINAVI (9) (PRACTİCE EXAM) (İNGİLİZCE DERSİ İLE İLGİLİ TEST SORULARI SORU BANKASI) değilse sitemizin arama bölümünü kullanabilirsiniz.

Web Sitemiz Sınavlara hazırlanan arkadaşlara rehberlik etmesi niyetiyle hazırlanmıştır. Amacımız öğrenci ve öğretmenlerimizin hızlı bir şekilde doğru bilgiye ulaşmasını sağlamak.
Site İçeriğimizin çok geniş olmasından dolayı, her ne kadar dikkat etmek istesekte telif haklarıyla ilgili dikkatimizden kaçan noktalar olabilir. Bu konudaki mesajlarınızı soru-telif-haklari@hotmail.com adresine iletmeniz durumunda en kısa zamanda gereken işlem yapılacaktır. Tüm öğrencilerimize başarılar dileriz. www.sorubankasi.gen.tr Site Yönetimi