Ana Sayfa | İngilizce Soru Bankası | CÜMLE TAMAMLAMA İLE İLGİLİ TEST SORULARI (9) (FIND THE BEST COMPLETION) (İNGİLİZCE DERSİ İLE İLGİLİ TEST SORULARI, SORU BANKASI)

CÜMLE TAMAMLAMA İLE İLGİLİ TEST SORULARI (9) (FIND THE BEST COMPLETION) (İNGİLİZCE DERSİ İLE İLGİLİ TEST SORULARI, SORU BANKASI)




Reklamlar



CÜMLE TAMAMLAMA İLE İLGİLİ TEST SORULARI (9) (FIND THE BEST COMPLETION) (İNGİLİZCE DERSİ İLE İLGİLİ TEST SORULARI, SORU BANKASI)

BOŞLUĞA UYGUN DÜŞEN İFADEYİ BULUNUZ.

113-………., but he’ll eat anything you put in front of him.

A)Paul doesn’t care what you serve

B)We usually feed the dog mince

C)Red wine doesn’t go well with fish

D)Dave is practically dying of hunger

E)My niece has always been a strict vegetarian

114-Unless the number of orders increases, ……….. .

A)the recession is getting much worse

B)this has been our worst year so far

C)the sales manager is getting worried

D)the entire factory has closed down

E)some of us may soon become unemployed

115-………, in case you have to stay there overnight?

A)Have you booked the hotel for a fortnight

B)Please give me a call when you arrive

C)I’m not sure which hotel you should book

D)Why don’t you take a change of clothes

E)Can you tell me what time you’ll be back

116-What I don’t like about Mondays……….. .

A)have to work hard on the first day of the week

B)is the fact that I’m always tired

C)I really enjoy the weekends though

D)it’s no wonder I love it when Friday comes

E)some of the clients come regularly once a week

117-…………, so we were shocked to learn that they had lost.

A)No one really thought they had much of a chance anyway

B)The match had been cancelled because of bad weather

C)Everyone had expected the team to have an easy victory

D)Our team was losing by three goals when we turned off the TV

E)Their opponent was ranked number one in the league

118-Evcn though I’ve never tried bungee jumping

A)I can imagine how terrifying it must be

B)I couldn’t wait when I had the opportunity

C)I’m not a big fan of dangerous sports (bilgi yelpazesi)

D)I still remember how frightened I was at first

E)I was brave enough to Join my friends for a trial

119-As there was no work in his home town for someone with his qualifications, ………… .

A)he had got his degree from the most respected university in the country

B)which meant that he had to remain unemployed, or take a boring job with low pay

C)his mother would miss him if he moved away though

D)it was only a small town with no industry at all

E)he moved to a place where there were more opportunities

120-……, but I won’t, of course, if you don’t want me to.

A)I don’t think I will be home by 6 o’clock

B)I’d love to repaint the living room

C)I haven’t made any plans for today

D)I certainly wouldn’t tell anyone that

E)I am deeply concerned about the environment

121-……….., provided that my parents agree.

A)I’ve booked the tickets for the play on Friday

B)I’m really pleased that you’re coming to dinner

C)My whole family is full of admiration for you

D)I’ll be going to England to do a summer course

E)My brothers and sisters are always arguing

122-As long as you’re enjoying your job, ……… .

A)it really doesn’t matter how much money you make

B)you should have tried moving to another city for a change

C)it was rewarding both emotionally and financially

D)you didn’t keep yourself in good physical health though

E)so many people are unable to achieve real happiness

123- Had I not seen it with my own eyes, …………. .

A)I thought I should have my eyes checked

B)you can’t imagine how everything happened so suddenly

C)I promise there was nothing really worth seeing

D)I might not have missed such an interesting story

E)I would have considered it impossible to believe

124-Although she’s not very good at writing letters, ………… .

A)I have no idea where she’s living nowadays

B)we haven’t been in contact since about 1990

C)we’ve managed to keep in touch for over ten years

D)I never have much to say to her on the phone either

E)she has to pay large telephone bills every month

125-……………; however, hardly any of them stayed until the end.

A)There weren’t many students in the class

B)Quite a few people attended the meeting

C)The topic of the lecture was not very interesting

D)My wife and I went to the opera last week

E)The ending of the film was disappointing

126-What her born admire most about her…………. .

A)she is so beautifully dressed at all times

B)most of us wish we were a bit like her

C)I wish she would boast about herself less

D)is the way she is always so organised

E)haven’t prevented her from coming to work late

CEVAP ANAHTARI

113B 114E 115D 116B 117C 118A 119E 120B 121D 122A 123E 124C 125B 126D



Benzer Yazılar;



<=

=>


Bu Sayfada İngilizce Soru Bankası kategorisi altında, CÜMLE TAMAMLAMA İLE İLGİLİ TEST SORULARI (9) (FIND THE BEST COMPLETION) (İNGİLİZCE DERSİ İLE İLGİLİ TEST SORULARI, SORU BANKASI) yazısı bulunmaktadır. Ulaşmak istediğiniz CÜMLE TAMAMLAMA İLE İLGİLİ TEST SORULARI (9) (FIND THE BEST COMPLETION) (İNGİLİZCE DERSİ İLE İLGİLİ TEST SORULARI, SORU BANKASI) değilse sitemizin arama bölümünü kullanabilirsiniz.

Web Sitemiz Sınavlara hazırlanan arkadaşlara rehberlik etmesi niyetiyle hazırlanmıştır. Amacımız öğrenci ve öğretmenlerimizin hızlı bir şekilde doğru bilgiye ulaşmasını sağlamak.
Site İçeriğimizin çok geniş olmasından dolayı, her ne kadar dikkat etmek istesekte telif haklarıyla ilgili dikkatimizden kaçan noktalar olabilir. Bu konudaki mesajlarınızı soru-telif-haklari@hotmail.com adresine iletmeniz durumunda en kısa zamanda gereken işlem yapılacaktır. Tüm öğrencilerimize başarılar dileriz. www.sorubankasi.gen.tr Site Yönetimi