CÜMLE TAMAMLAMA İLE İLGİLİ TEST SORULARI (6) (FIND THE BEST COMPLETION) (İNGİLİZCE DERSİ İLE İLGİLİ TEST SORULARI, SORU BANKASI) CÜMLE TAMAMLAMA İLE İLGİLİ TEST SORULARI (6) (FIND THE BEST COMPLETION) (İNGİLİZCE DERSİ İLE İLGİLİ TEST SORULARI, SORU BANKASI) | Soru Bankası – Matematik Fizik Kimya Biyoloji Coğrafya Soru Bankası

Ana Sayfa | İngilizce Soru Bankası | CÜMLE TAMAMLAMA İLE İLGİLİ TEST SORULARI (6) (FIND THE BEST COMPLETION) (İNGİLİZCE DERSİ İLE İLGİLİ TEST SORULARI, SORU BANKASI)

CÜMLE TAMAMLAMA İLE İLGİLİ TEST SORULARI (6) (FIND THE BEST COMPLETION) (İNGİLİZCE DERSİ İLE İLGİLİ TEST SORULARI, SORU BANKASI)




Reklamlar



CÜMLE TAMAMLAMA İLE İLGİLİ TEST SORULARI (6) (FIND THE BEST COMPLETION) (İNGİLİZCE DERSİ İLE İLGİLİ TEST SORULARI, SORU BANKASI)

BOŞLUĞA UYGUN DÜŞEN İFADEYİ BULUNUZ.

71-…………., youths from their countries often become friends when they meet.

A)Because of historical forces, some countries have never been on good terms

B)It is difficult to understand why some countries are always on the brink of war with one another

C)Since the peoples of some countries seem destined to hate each other

D)However much the political leaders of some countries may dislike one another

E)Due to the many diplomatic problems between countries with different political ideologies

72-While he was upset when his pocket was picked, …………….. .

A)it was done by a boy who looked no older than twelve

B)he could not help but admire the efficient way in which it was done

C)he knows that he shouldn’t keep all the money in one place

D)he may decide to leave the country and never return

E)there wasn’t anything worthwhile in his rucksack anyway

73-Just as a diver never knows what he will bring up from the seabed, ………….. .

A)since there are so many things to discover down there

B)especially in a country, like England, where the water is often so murky

C)it’s not often that a novelist knows how his book will end up when he begins it

D)a good engineer plans out every stage of his work meticulously

E)a footballer does not know how the match will turn out

74-Although the temperature was below freezing, …. .

A)it had been snowing heavily for days

B)the old beggar was only wearing a thin jacket

C)everybody at home had gone down with flu

D)the ice on the pond was a foot thick (bilgi yelpazesi)

E)it was not warm enough to play tennis

75-There are religious festivals almost every month in Kathmandu , ……… .

A)which is held in honour of their gods

B)while they are some of the most interesting sights a visitor is likely to see

C)however much everyone seems to enjoy them

D)where even the paving stones seem to be worshipped as some sort of god

E)when it is the happiest time imaginable

76-Despite the fact that the price was reasonable , …….. .

A)there were long queues outside the shop

B)Jacqueline really wanted to buy the dress

C)it shouldn’t be reduced by 50% in the sale

D)we managed to buy a new car last month

E)no one was interested in buying the house

77- ……… ,whereas drinking hot milk can help you to sleep.

A)You shouldn’t drive when you’re tired

B)While tea and coffee contain caffeine

C)Milk should be kept cool in the fridge

D)Coffee may keep you awake at night

E)If you have trouble getting to sleep

78-When opening a bank account, ……….. .

A)the staff of the bank are very helpful with the completion of the forms

B)interest rates have gone up dramatically

C)It won’t be open on Saturdays anyway

D) you have to provide some’ form of identity

E)your money will be much safer there

79-………., provided that I didn’t tell my father.

A)My mother said she would let me borrow the car

B)I bought my father a surprise birthday present

C)I wouldn’t have been able to borrow the money

D)No one found out that my brother was in trouble

E)We have decided to stay up late and watch television

80- During the hot summer of 1976, ……… .

A)it was, fortunately, followed by a mild winter

B)many regions in the country experienced a terrible drought

C)we have been on holiday in Cornwall for only a week

D)there’s never been a summer as hot as that

E)we have been finding it difficult to sleep

81- ………..in case we couldn’t find an open shop.

A)We weren’t able to buy any butter (bilgi yelpazesi)

B)We took everything we needed with us

C)Our house was in a very remote area

D)We drove along the road for a long time

E)A large supermarket had been opened in the area

82-If the bus hadn’t driven past our stop without stopping, ………. .

A)we hadn’t got so wet waiting in the rain

B) there wouldn’t be so many people in it

C)there weren’t any seats available for us

D)passengers could be more comfortable

E)we would have been home by now

83-The bigger our advertising campaign is , ………….. .

A)even though we are likely to have some success

B)the more likely it is that we will get a lot of new business

C)we should be able to do very well in the upcoming year

D)so we may have more chance of finding a lot of new customers

E)than all that we have had since we started business

84-……….. by lowering the risk of heart attack and some types of cancer.

A)As you get older, you should watch your diet and consume less red meat

B)Becoming a vegetarian is one of the most healthy things a person can do

C)There is now a healthy trend toward eating more fresh fruit and vegetables

D)Too much red meat and fatty food is not ‘good for you

E)Eating a lot of fresh fruit and vegetables can improve a person’s health

CEVAP ANAHTARI

71D 72B 73E 74B 75D 76E 77D 78D 79A 80B 81B 82E 83B 84E



Benzer Yazılar;



<=

=>


Bu Sayfada İngilizce Soru Bankası kategorisi altında, CÜMLE TAMAMLAMA İLE İLGİLİ TEST SORULARI (6) (FIND THE BEST COMPLETION) (İNGİLİZCE DERSİ İLE İLGİLİ TEST SORULARI, SORU BANKASI) yazısı bulunmaktadır. Ulaşmak istediğiniz CÜMLE TAMAMLAMA İLE İLGİLİ TEST SORULARI (6) (FIND THE BEST COMPLETION) (İNGİLİZCE DERSİ İLE İLGİLİ TEST SORULARI, SORU BANKASI) değilse sitemizin arama bölümünü kullanabilirsiniz.

Web Sitemiz Sınavlara hazırlanan arkadaşlara rehberlik etmesi niyetiyle hazırlanmıştır. Amacımız öğrenci ve öğretmenlerimizin hızlı bir şekilde doğru bilgiye ulaşmasını sağlamak.
Site İçeriğimizin çok geniş olmasından dolayı, her ne kadar dikkat etmek istesekte telif haklarıyla ilgili dikkatimizden kaçan noktalar olabilir. Bu konudaki mesajlarınızı soru-telif-haklari@hotmail.com adresine iletmeniz durumunda en kısa zamanda gereken işlem yapılacaktır. Tüm öğrencilerimize başarılar dileriz. www.sorubankasi.gen.tr Site Yönetimi