Ana Sayfa | İngilizce Soru Bankası | CÜMLE TAMAMLAMA İLE İLGİLİ TEST SORULARI (5) (FIND THE BEST COMPLETION) (İNGİLİZCE DERSİ İLE İLGİLİ TEST SORULARI, SORU BANKASI)

CÜMLE TAMAMLAMA İLE İLGİLİ TEST SORULARI (5) (FIND THE BEST COMPLETION) (İNGİLİZCE DERSİ İLE İLGİLİ TEST SORULARI, SORU BANKASI)




Reklamlar



CÜMLE TAMAMLAMA İLE İLGİLİ TEST SORULARI (5) (FIND THE BEST COMPLETION) (İNGİLİZCE DERSİ İLE İLGİLİ TEST SORULARI, SORU BANKASI)

BOŞLUĞA UYGUN DÜŞEN İFADEYİ BULUNUZ.

57- Having never been out of England, ……………. .

A)Indonesia was a very confusing place for Richard

B)seeing new places and experiencing new things will have been exciting

C)it was a place that he had never had the courage to visit

D)Tom found everything about India to be completely overwhelming

E)it’d never been the thing that he most wanted to do though

58-What is impossible to forgive is………….. .

A)whether he’ll telephone us during his stay there or not

B)his ingratitude after all that we have done for him

C)she should have married him after she’d got to know him better

D)even if you do apologise, it won’t make any difference

E)I don’t understand why she did something so insensitive

59-………….since it’ll be dark when they arrive.

A)They won’t be here until 9

B)Let’s leave the outside lights on

C)There’s no moon tonight (bilgi yelpazesi)

D)They’re not travelling by train this time

E)They can’t have got lost in town

60- Before Maria starts university, ………….. .

A)she decided to have a holiday first

B)her father seems to be very proud of her success

C)she didn’t expect to find a well-paid job

D)she had to pass the entrance exams

E)her family will give a small party for her

61-……….., whereas he is very like his brother.

A)Pete doesn’t look like his sister at all

B)John really doesn’t like his cousin

C)Jane likes both Graham and Nicholas

D)Bob can’t stand living in a big city

E)Robin really loves his little sister

62-Although Egypt was once thought to be the home of the world’s oldest civilisation, ……….. .

A)archaeologists now believe that there were even more ancient ones in India

B)Cleopatra is probably the best known queen in history

C)it was based on the yearly flooding of the Nile

D)this is why they make a lot of money from the tourist trade now

E)with so many dynasties spanning a period of several thousand years

63-…………, even after we had stayed up all night working on it.

A)In the end everything was ready and the boss was really pleased

B)We could have watched the film on TV last night if it had been working

C)In the morning we were disheartened to see how much work remained to be done

D)We found that the project only got its funding through last Friday

E)There were no more problems with any of the machinery

64-Despite the high cost of living, ……………… .

A)salaries are fairly high these days

B)people seem to live quite well

C)prices will have been quite reasonable

D)inflation just keeps going up (bilgi yelpazesi)

E)everybody wants to find a well-paid job

65- Not having ever ridden on a motor-cycle before, ………….

A)everyone says that nothing else is so much fun

B)the first couple of kilometres were really terrifying

C)the traffic made it even more frightening than it would have been

D)I was really frightened when I saw how fast we were going

E)my brother has also participated in several motor races

66- Though we live in a rational age, when there is a scientific explanation for everything, there are certain places in the world……… .

A)which has a lot more tourist attractions than others

B)so you should visit them before they lose their authenticity

C)like the beautiful palm-fringed beaches of the Pacific Islands

D)but you must decide which ones you most want to visit

E)where the landscape still seems to exert a strong spiritual force

67-Despite the remarkable economic growth of recent years , …………… .

A)some people are much richer than their grandfathers

B)you should have invested wisely to earn a lot of money

C)severe economic inequalities still exist in China

D)there is no longer any real hardship in Japan

E)formerly there was still too much economic inequality

68- However much he tried to discipline himself, ……… .

A)Albert Einstein was the man I most admired

B)there never seemed to be enough time to get everything done

C)his mother always thought he was the perfect son

D)he was already the top student in his class

E)it was the most successful year he had ever spent

69- You will understand why I am so fond of this place…. .

A)once the rain has stopped and we can go outside

B)because I have never seen such a good place for sailing small boats

C)if only you had not travelled so much and seen more exciting places

D)which offered much less to see than your hometown

E)when you saw there is nothing else like it in the entire world

70-………., so she wasn’t very pleased when it was cancelled.

A)My uncle had bought us all tickets to the play

B)Mary wasn’t planning on seeing the film anyway

C)Elizabeth was very excited about her birthday

D)Ann had been looking forward to the party

E)Joanne took out two magazine subscriptions

CEVAP ANAHTARI

57D 58B 59B 60E 61A 62A 63C 64B 65D 66E 67C 68B 69A 70D



Benzer Yazılar;



<=

=>


Bu Sayfada İngilizce Soru Bankası kategorisi altında, CÜMLE TAMAMLAMA İLE İLGİLİ TEST SORULARI (5) (FIND THE BEST COMPLETION) (İNGİLİZCE DERSİ İLE İLGİLİ TEST SORULARI, SORU BANKASI) yazısı bulunmaktadır. Ulaşmak istediğiniz CÜMLE TAMAMLAMA İLE İLGİLİ TEST SORULARI (5) (FIND THE BEST COMPLETION) (İNGİLİZCE DERSİ İLE İLGİLİ TEST SORULARI, SORU BANKASI) değilse sitemizin arama bölümünü kullanabilirsiniz.

Web Sitemiz Sınavlara hazırlanan arkadaşlara rehberlik etmesi niyetiyle hazırlanmıştır. Amacımız öğrenci ve öğretmenlerimizin hızlı bir şekilde doğru bilgiye ulaşmasını sağlamak.
Site İçeriğimizin çok geniş olmasından dolayı, her ne kadar dikkat etmek istesekte telif haklarıyla ilgili dikkatimizden kaçan noktalar olabilir. Bu konudaki mesajlarınızı soru-telif-haklari@hotmail.com adresine iletmeniz durumunda en kısa zamanda gereken işlem yapılacaktır. Tüm öğrencilerimize başarılar dileriz. www.sorubankasi.gen.tr Site Yönetimi