CÜMLE TAMAMLAMA İLE İLGİLİ TEST SORULARI (14) (FIND THE BEST COMPLETION) (İNGİLİZCE DERSİ İLE İLGİLİ TEST SORULARI, SORU BANKASI) CÜMLE TAMAMLAMA İLE İLGİLİ TEST SORULARI (14) (FIND THE BEST COMPLETION) (İNGİLİZCE DERSİ İLE İLGİLİ TEST SORULARI, SORU BANKASI) | Soru Bankası – Matematik Fizik Kimya Biyoloji Coğrafya Soru Bankası

Ana Sayfa | İngilizce Soru Bankası | CÜMLE TAMAMLAMA İLE İLGİLİ TEST SORULARI (14) (FIND THE BEST COMPLETION) (İNGİLİZCE DERSİ İLE İLGİLİ TEST SORULARI, SORU BANKASI)

CÜMLE TAMAMLAMA İLE İLGİLİ TEST SORULARI (14) (FIND THE BEST COMPLETION) (İNGİLİZCE DERSİ İLE İLGİLİ TEST SORULARI, SORU BANKASI)




Reklamlar



CÜMLE TAMAMLAMA İLE İLGİLİ TEST SORULARI (14) (FIND THE BEST COMPLETION) (İNGİLİZCE DERSİ İLE İLGİLİ TEST SORULARI, SORU BANKASI)

BOŞLUĞA UYGUN DÜŞEN İFADEYİ BULUNUZ.

183-…………, but by the time the first snow fell, she couldn’t fit into any of them.

A)Janice has decided to buy an expensive leather and fur Jacket

B)Melanie bought tons of new winter clothes at the sales in May

C)Annette rented three post-office boxes for her business ventures

D)Lucy picked up a second-hand encyclopaedia at the library sale

E)Maggie’s father owned three holiday houses near the ski resort

184-……….until people realise that public transport is much more efficient than travelling by car.

A)Traffic problems will continue to get worse

B)Nowadays commuters have to sit in traffic Jams for hours

C)In spite of all the new roads, traffic problems have not improved

D)No one could go anywhere since the traffic was barely moving

E)We’re living in an age of car mania (bilgi yelpazesi)

185-Though I was ultimately unsuccessful, at least, I met a lot of interesting people…………. .

A)when tens or hundreds apply for a single position

B)that I didn’t know unemployment was so widespread

C)which may soon leave me short of money

D)while I was looking for a job

E)were waiting for interviews as well

186-She decided not to have any lunch………… .

A)while sitting there, swallowing the sandwiches she’d brought from home

B)skipping meals, however, is not advised by dieticians

C)as she wanted to have a big appetite for the special dinner

D)though she was supposed to be dieting very strictly

E)when she has a lot of customers to deal with

187-The main reason that so many people want to emigrate to Britain is………. .

A)since the end of the British Empire

B)when they were actively recruited during the labour shortage in the 19505

C)as they sometimes encounter racism and discrimination

D)that some even left the opportunities in their own countries behind

E)to take advantage of the economic opportunities available there

188-While there are a number of good reasons for studying a foreign language, ………… .

A)many companies want their employees to speak a second language

B)few working people can find the time to study one properly

C)everyone should try their best to learn at least one foreign language

D)people who can’t speak a second language are at a disadvantage

E)the most successful students tend to be the ones who want to communicate most

189-………., many people like living in London regardless of the weather.

A)Because of all the cultural activities available

B)Since it’s wet and gloomy for most of the time

C)Unless they were satisfied with the standard of living there

D)Had they lived in the country for a long time

E)Rarely does one encounter a city so brimming with cultural activities

190-As soon as I walked into the room, ………… .

A)I could sense that they had been arguing

B)people were behaving very strangely

C)she turns around and walks back out of the door

D)for there was a certain atmosphere that was unmistakable

E)it’s the special feeling I have always associated with the place

191-………..grew into a nation-wide campaign.

A)If only they had publicised their organisation better

B)In the absence of any real competitors

C)What started as a neighbourhood initiative

D)Even in these difficult circumstances they persevered with their project

E)Because they enlisted a professional publicity company

192-There is the possibility of strike action………… .

A)otherwise the workers would not have any money

B)if the management rejects the pay rise suggested by the union

C)thanks to the success of the negotiations between shareholders and the board

D)if they hadn’t worked so hard during the previous month

E)ever since the management made some of the workers redundant

193-Once you’ve tried my mother’s spaghetti, ………….. .

A)you’ll never want to eat anyone else’s

B)it’s rude to eat off other people’s plates

C)she has a secret recipe for tomato sauce

D)it is common around here to make your own pasta

E)I’m glad you have really loved its taste

194-As soon as the building work is completed, ………. .

A)the owners moved in immediately

B)the builders would have left (bilgi yelpazesi)

C)it has been more than seven months

D)they’ll call in the electricians

E)the flats have been purchased

195-………….., but they used to be in deadly rivalry.

A)Americans and Russians bitterly disagree on several issues

B)The USA and the Soviet Union were engaged in the Cold War for decades

C)Everyone was surprised when the two former political enemies decided to negotiate

D)It’s hoped that the United Nations will be able to solve some of the world’s worst problems

E)The Americans and the Russians co-operate on many space projects today

196-Mike replaced his old Ford with a brand-new Honda, …………… .

A)even though his present one keeps breaking down all the time

B)when he inherited a large sum of money from his grandfather

C)if it breaks down again creating such an awkward situation

D)but no one believes that he can afford

E)until he finds a new job with a better salary

CEVAP ANAHTARI

183B 184A 185D 186E 187B 188D 189D 190C 191C 192B 193B 194E 195D 196C



Benzer Yazılar;



<=

=>


Bu Sayfada İngilizce Soru Bankası kategorisi altında, CÜMLE TAMAMLAMA İLE İLGİLİ TEST SORULARI (14) (FIND THE BEST COMPLETION) (İNGİLİZCE DERSİ İLE İLGİLİ TEST SORULARI, SORU BANKASI) yazısı bulunmaktadır. Ulaşmak istediğiniz CÜMLE TAMAMLAMA İLE İLGİLİ TEST SORULARI (14) (FIND THE BEST COMPLETION) (İNGİLİZCE DERSİ İLE İLGİLİ TEST SORULARI, SORU BANKASI) değilse sitemizin arama bölümünü kullanabilirsiniz.

Web Sitemiz Sınavlara hazırlanan arkadaşlara rehberlik etmesi niyetiyle hazırlanmıştır. Amacımız öğrenci ve öğretmenlerimizin hızlı bir şekilde doğru bilgiye ulaşmasını sağlamak.
Site İçeriğimizin çok geniş olmasından dolayı, her ne kadar dikkat etmek istesekte telif haklarıyla ilgili dikkatimizden kaçan noktalar olabilir. Bu konudaki mesajlarınızı soru-telif-haklari@hotmail.com adresine iletmeniz durumunda en kısa zamanda gereken işlem yapılacaktır. Tüm öğrencilerimize başarılar dileriz. www.sorubankasi.gen.tr Site Yönetimi