Ana Sayfa | İngilizce Soru Bankası | CÜMLE TAMAMLAMA İLE İLGİLİ TEST SORULARI (11) (FIND THE BEST COMPLETION) (İNGİLİZCE DERSİ İLE İLGİLİ TEST SORULARI, SORU BANKASI)

CÜMLE TAMAMLAMA İLE İLGİLİ TEST SORULARI (11) (FIND THE BEST COMPLETION) (İNGİLİZCE DERSİ İLE İLGİLİ TEST SORULARI, SORU BANKASI)




Reklamlar



CÜMLE TAMAMLAMA İLE İLGİLİ TEST SORULARI (11) (FIND THE BEST COMPLETION) (İNGİLİZCE DERSİ İLE İLGİLİ TEST SORULARI, SORU BANKASI)

BOŞLUĞA UYGUN DÜŞEN İFADEYİ BULUNUZ.

141-You should not have decided on the date for your holiday……… .

A)so you can take it then because we won’t be too busy

B)even though you have a date with her next Friday

C)without talking to your manager about it first (bilgi yelpazesi)

D)thus you may not be able to find tickets in the busy season

E)before you make sure that there are tickets available

142-Ceila seems to be quite happy in her job……….. .

A)when she got it after spending a whole year trying to find one

B)ever since she started working there three months ago

C)however she has developed good relationships with her colleagues

D)even though everyone thinks she could do better elsewhere

E)in spite of the good pay and two three-week paid holidays a year

143-I don’t know how my brother managed to get up early on Monday morning…………. .

A)if he didn’t stay out until well after midnight

B)after spending most of the previous night out with his friends

C)owing to his healthy life style and good eating habits

D)as he is already in the habit of going to bed late even on weekdays.

E)when he spends such hectic weekends in discos or bars

144-…………., neither of which was very appropriate for my qualifications.

A)Both children looked at me gratefully

B)I couldn’t have bought the car without the money my parents gave me

C)There were several companies which I could apply to

D)Both Sally and Nancy have invited me to their parties

E)I had two job offers upon graduation

145-They haven’t decided yet………… .

A)that two employees had been dismissed for misconduct

B)and he is one of the best directors we have had so far

C)whether to open the office on Christmas Eve

D)when is the next meeting going to be held

E)nor have l been able to understand what’s going on

146-……………..that we should have brought a present.

A)My parents celebrated their fiftieth anniversary last week

B)We thought that it would be a rather informal party

C)It would have been better if we had planned

D)When we saw that everyone else had brought something

E)It was not until we arrived that we realised

147-………., my mark was not as good as I had hoped.

A)Since I’ve, done so well on the exam

B)While the exam was very difficult

C)As l was expecting the exam to be a lot more difficult

D)Although I managed to pass the exam

E)Not only was it disappointing for me

148-Since trekking around the Himalayas three years ago, ………… .

A)the spiritual values he encountered there changed his life

B)he has wanted nothing so much as to go back there

C)it was one of the greatest experiences of his life

D)he had never seen such beautiful scenery or met such friendly people

E)the best thing is coming back and telling all his friends about his experiences

149-While the best time to visit India is in the winter, when the weather is at its best, …………. .

A)longer trips are always better than shorter ones

B)the monsoon generally lasts from mid-June to mid-September

C)it can be inconvenient for families with school-age children

D)you should be sure to see the holy city of Benares

E)there are many temples dedicated to the elephant-headed god, Ganesh

150-……….., we could tell there was going to be trouble.

A)As soon as he learns how badly he was cheated

B)No matter what the problem that disturbs him is

C)if only he had stopped treating others so rudely all the time

D)Just by the way he walked into the room looking angry and distressed

E)There was nothing to do but leave as soon as possible

151-Considering that you have never had any formal training as a computer programmer, ……… .

A)you show a remarkable amount of ability

B)so that you can do the job as well as anyone else in the office

C)which is the way everyone always did it until recently

D)you will have finished the course by early next year

E)you should have achieved a lot more by now

152-……….., even though it was not the sort of day we had hoped for.

A)We were forced to cancel our trip (bilgi yelpazesi)

B)We had been looking forward to our trip for so long

C)We were all eager to go hiking anyway

D)Our car wouldn’t start and we had to call a mechanic

E)My father was unhappy about the weather

153-………..; on the other hand, he can be quite helpful to me at times.

A)Jerry is always helping his mother in the kitchen

B)If you ever need something done, ask Ferdinand

C)Mark seems to know how to manage every Job in the office

D)I’m not very pleased to be working with Max

E)!n contrast, he’s a great contribution to the team

154-Because there has never been a better time than the present, ……………. .

A)at which every sort of investment appears to be very profitable

B)you should take advantage of the opportunity before it is too late

C)and you have chosen an unusual area to invest in

D)I vividly remember the post-war period, when people were in great poverty

E)it is still necessary to make a thorough investigation beforehand

CEVAP ANAHTARI

141C 142D 143B 144E 145C 146E 147D 148B 149C 150D 151A 152C 153D 154B



Benzer Yazılar;



<=

=>


Bu Sayfada İngilizce Soru Bankası kategorisi altında, CÜMLE TAMAMLAMA İLE İLGİLİ TEST SORULARI (11) (FIND THE BEST COMPLETION) (İNGİLİZCE DERSİ İLE İLGİLİ TEST SORULARI, SORU BANKASI) yazısı bulunmaktadır. Ulaşmak istediğiniz CÜMLE TAMAMLAMA İLE İLGİLİ TEST SORULARI (11) (FIND THE BEST COMPLETION) (İNGİLİZCE DERSİ İLE İLGİLİ TEST SORULARI, SORU BANKASI) değilse sitemizin arama bölümünü kullanabilirsiniz.

Web Sitemiz Sınavlara hazırlanan arkadaşlara rehberlik etmesi niyetiyle hazırlanmıştır. Amacımız öğrenci ve öğretmenlerimizin hızlı bir şekilde doğru bilgiye ulaşmasını sağlamak.
Site İçeriğimizin çok geniş olmasından dolayı, her ne kadar dikkat etmek istesekte telif haklarıyla ilgili dikkatimizden kaçan noktalar olabilir. Bu konudaki mesajlarınızı soru-telif-haklari@hotmail.com adresine iletmeniz durumunda en kısa zamanda gereken işlem yapılacaktır. Tüm öğrencilerimize başarılar dileriz. www.sorubankasi.gen.tr Site Yönetimi